Om bandet

OM THE OLD HOUNDDOGS


OLD HOUNDDOGS består af 5 garvede (veteraner) musikere fra det Århusianske musikmiljø helt tilbage til 60erne, hvor bandet har deres hjerter i den glade beatmusik fra dengang, hvilket giver sig udtryk i den stor og smittende spilleglæde, som bandet gentagne gange har bevist ved forskellige arrangementer rundt i landet.MOGENS HRAB

Mogens spiller Keyboard og bevarer roen i bandet. Med lidt hjælp fra de andre, så

går det nok !

Mogens Lynge Thomsen...

Mogens spiller single guitar og synger kor. .

LOTHAR SCHRENK

Lothar som er importeret fra det tyske, spiller trommer og synger lead og kor. Lothar er alderspræsident i bandet. Desuden skriver Lothar musik/tekster til andre kunstnere.

POUL ERIK HANSEN

Poul Erik er forsanger og spiller 2.guitar. Han sørger for godt humør. Polle kæder hele showet sammen med anekdoter og vittigheder.

 Niels Ole Madsen

Niels Ole spiller på bas, og synger kor. Basser, dem har han flere af, i alle farver og former.
Elsker du en troubadurs sprøde røst til en enlig guitars klimpren - eller folkesangere der trestemmigt kvidrer en pæn protestsang - eller måske spillemandsmusik med halm i træskoene.

 

Så hold dig væk (eller hold dig for ørene), for OLD HOUNDDOGS spiller nemlig rå, rullende rigtig ROCK (pigtråd) fra de glade 50-60´ere. Med god lyd og uden høreskader.

 

Der er sved på panden, rytmer i blodet og strøm på guitaren, når det rigtig går løs.

 

Rock er glad musik, der skal spilles af glade mennesker for glade mennesker.

OLD HOUNDDOGS har masser af smittende spilleglæde. Der er ingen bænkevarmere, når OLD HOUNDDOGS trykker den af.

 

For hvem kan sidde stille til "LET´S TWIST AGAIN", "JOHNNY B. GOODE", "MEMPHIS TENNESSEE" og mange mange flere klassiske rocknumre.

 

Prøv engang at høre rockmusik spillet af gutter, der er gamle nok til at huske lyden af radio "LUXEMBOURG" fra en batteridrevet ARENA-transistorradio.


 

Prisen ? .. Den er ligesom i 60´erne! Kontakt os og få et tilbud på nogle glade timer.